Natasha Herman

Adresgegevens:

Natasha Herman,

Redbone Bindery,

Weth. Camphuislaan 4,

9765 AN  Paterswolde.

Mobiel: 06 18 60 30 74

E: info@redbonebindery.com

W: www.redbonebindery.com

W: www.stiltbookcradles.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Natasha Herman - Redbone Bindery
Restauratie en conservatie van oude boekbanden

Natasha Herman is eigenaar en conservator van Redbone Bindery. De binderij is in 2001 opgericht in Amsterdam en tegenwoordig in Groningen gevestigd. Redbone Bindery specialiseert zich in restauratie en conservatie van oude boekbanden ca. 1500 - vroeg 20e eeuw. Natasha is zeer ervaren met materialen zoals diverse soorten oude leersoorten, perkament, linnen en papier. Tevens is zij deskundig in boekbandstructuren welke regelmatig te vinden zijn in Europese en Noord-Amerikaanse banden van deze periode.

Natasha werkt regelmatig voor klanten in Nederland, noord Europa, Amerika en Canada in de privésector en ook voor overheidsinstellingen zoals musea en ministeries. Ook geeft zij onderwijs over antieke boeken en restauratie in binnen- en buitenland.

Als lid van Restauratoren Vereniging Noord, Restauratie Nederland en de Institute of Conservation in Engeland, werkt de binderij volgens de beroepscode van de Restaurator. Dit betekent dat de behandeling volledig gedocumenteerd wordt voor de degelijke bescherming van het boek tot in de verre toekomst. Vervangingsmaterialen zijn zorgvuldig gekozen voor duurzaamheid en alle middelen en methoden zijn zoveel mogelijk reversibel.

U kunt altijd vragen om een vrijblijvend gesprek over restauratiemogelijkheden of een offerte. Bel of e-mail om een afspraak te maken.

 

voor restauratie

na restauratie

voor restauratie

na restauratie

voor restauratie

na restauratie