LAURENSHOUT timmer- en restauratiewerken

Adresgegevens: 

Louis de Jonge en Gitta op den Akker,

Laurenshout,

Jensemaweg 9,

9883 TH Oldehove,

Tel: 050-403 1483 - Mobiel: 06 11 10 39 37,

E: info@laurenshout.nl                                                                                                   

W: www.laurenshout.nl

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LAURENSHOUT - LOUIS DE JONGE EN GITTA OP DEN AKKER.

Laurenshout is een ambachtelijk timmer- en restauratiebedrijf met een passie voor panden met geschiedenis.

Wij beschikken over bouwhistorische kennis en zijn deskundig in het uitvoeren van restauratiewerk en verbouwingen van oude panden, zoals boerderijen, kerken en woonhuizen. Ons werk varieert van kleinere opdrachten, zoals het maken van deuren, kozijnen en vloeren, tot grotere timmer- en restauratiewerken, zoals kap- en gebintconstructies.

Door de eeuwen heen zijn slimme restauratietechnieken ontwikkeld. Herstel op deze traditionele manier is het uitgangspunt bij Laurenshout, maar waar nodig passen we nieuwe inzichten toe wat betreft duurzaamheid en materiaalontwikkeling. We maken daarbij een zorgvuldige afweging tussen de traditionele en de moderne herstelmethodes. Uitgangspunt is om zoveel mogelijk het oude materiaal en de oorspronkelijke uitstraling te behouden.

Naast restauratiewerk leveren we ook nieuw timmerwerk op maat, naar historisch voorbeeld of naar nieuw ontwerp. Kwaliteit staat altijd voorop, en dat betekent bij ons zorgvuldigheid, oog voor detail en kennis van ambacht en bouwhistorie.

 RESTAURATIE VLOER TEYLERSMUSEUM HAARLEM

DETAIL VAN VLOER TEYLERS MUSEUM HAARLEM

VLOER TEYLERS MUSEUM HAARLEM NA RESTAURATIE

VOORDEUR VOOR RESTAURATIE

VOORDEUR NA RESTAURATIE

BUITENTRAP TEYLERS MUSEUM HAARLEM