Henk Wieringa

Adresgegevens:

H. Wieringa

Havenstraat 1

9964 AN Wehe den Hoorn

mobiel: 06 50 42 39 92

E: wieringa.restauratie@hotmail.com

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Henk Wieringa - Wieringa Restauratie

Henk Wieringa is sinds 1969 werkzaam als restaurator van meubelen in het bedrijf dat van vader op zoon is overgegaan en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot de meest vooraanstaande specialist in het noorden als het gaat om de restauratie van fineer, intarsia, marquetterie en boulle. Oude inlegtechnieken waarbij met verschillende houtsoorten, messing, paarlemoer en schildpad, prachtige versieringen in bijvoorbeeld tafelbladen werden aangebracht.

Het bedrijf is gevestigd in Wehe-Den-Hoorn, Noord Groningen, maar door de naamsbekendheid tot ver over de provinciegrenzen, is het ook werkzaam voor opdrachtgevers uit het westen en zuiden van Nederland.

Ervaring en naam staan garant voor een betrouwbare en ethisch verantwoorde restauratie van uw kabinet, dekenkist of ieder ander object van hout.

Wieringa restauratie heeft ook de juiste faciliteiten voor het ontgeuren van uw meubels, bijvoorbeeld na brand of andere calamiteiten.

Ook voor advies en onderzoek naar herkomst of originele staat van een restauratieobject bent u welkom.

Opdrachtgevers worden altijd zoveel mogelijk betrokken bij de voortgang van een restauratie, en ontvangen, indien gewenst, na afloop een restauratierapport.

Specialiteit Fineer, intarsia en marquetterie.

Restauratie marquetterie