Cees Wolf

Adresgegevens:

C.H. Wolf Westerhaven 11,

9718 AV Groningen.

tel.: 050 312 40 98 

e-mail: info@atelierceeswolf.nl

website: www.atelierceeswolf.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Atelier Cees Wolf - Goud & Zilversmeden, taxateur goud- en zilverwerken

Restauratie van sieraden en gebruiksvoorwerpen vraagt om een gedegen restauratieplan. Atelier Cees Wolf vormt zich een beeld van de tijd waarin het voorwerp is vervaardigd en probeert, gebruikmakend van de toen gangbare technieken, het voorwerp terug te brengen in zijn oorspronkelijke functie.

Onze jarenlange ervaring staat garant voor zorgvuldigheid en maken dat de signatuur van de oorspronkelijke maker bewaard blijft.

Specialiteit Antieke zilveren gebruiksvoorwerpen.

Avondsmaalskan.

Zoals u op de bovenstaande afbeelding kunt zien, zijn wij ook gespecialiseerd in het met de hand vervaardigen van grote zilveren voorwerpen In dit geval gaat het om een zilveren avondmaalskan met ebben houten handgreep en twee zilveren avondmaalsbekers. Met heel veel plezier is hier enkele weken aan gewerkt.

Martinitoren.

In opdracht van het Groninger Museum hebben wij de zilveren Martinitoren weer geheel in oude staat gebracht. De oude passiverende lagen zijn verwijderd en het torenuurwerk is weer gangbaar gemaakt.

Afmetingen:

Hoogte 96 cm.,

Voet 18 x 18 cm.

Meesterteken AB 1 = A.J.W. Bouman. Groningen, 1953-1974. Kantoorteken F = Leeuwarden Gehalte = 925/1000. Jaarletter U = 1955 16 gewichts aanduidende tekens.

Totaal gewicht = 5,53 kg.